Over mij

Mijn naam is Anne Veenstra. Ik ben zowel fysiotherapeut voor mensen als fysiotherapeut voor dieren. Om dierenfysiotherapeut te worden, moet je eerst de 4-jarige studie voor humane fysiotherapie afgerond hebben en daarna nog de 2-jarige post-HBO opleiding fysiotherapie voor dieren afronden.
In 2013 ben ik als humaan fysiotherapeut afgestudeerd en heb ik vervolgens 5 jaar lang als fysiotherapeut voor mensen gewerkt. De ervaring die ik hier heb opgedaan, is erg waardevol en ook toepasbaar op de dieren. In 2020 ben ik afgestudeerd als dierenfysiotherapeut.

Hiermee ga ik ook mijn passie achterna: al van jongs af aan heb ik iets met dieren gehad en ik vind het geweldig om er nu ook mee te kunnen werken.
Dierfysiotherapie is nog relatief onbekend. Ik hoop hier meer bekendheid aan te geven in de regio Wijchen en een aanvulling te zijn op de zorg die de dierenarts kan leveren. Als dierenfysiotherapeut kan ik een positieve bijdrage leveren aan het welbevinden en functioneren van dieren en dit doe ik met veel enthousiasme.

Dierfysiotherapie is een erkend beroep en de titel ‘Dierenfysiotherapeut’ is wettelijk beschermd. Ik sta dan ook geregistreerd in het Diergeneeskunderegister. Ook ben ik aangesloten bij de NVFD, de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren.